Vilkår

Når du handler hos Mads Christensen's hjemmesiden 'Mediefidus.dk' indgår du en købsaftale med Spinnaker Nordic, som behandler ordrer og hjælper Mads med markedsføring af hans bøger, sociale medier og foredragsvirksomhed. 

Bøgerne er på lager i København, hvorfra de manuelt bliver afsendt til dig der har bestilt, Nedenfor vil du finde vores vilkår, men hvis du har spørgsmål eller udfordringer med din bestilling - er du meget velkommen til at kontakte Direktør Simon Paag fra Spinnaker Nordic direkte via følgende kontaktinfo:
spa@spinnakernordic.com
+45 26712897

Betaling
Spinnaker Nordic modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Spinnaker Nordic bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Spinnaker Nordic pakker og leverer forsendelsen indenfor 2-3 hverdage (dog kan der i nogle perioder forekomme ekstra ventetid i forbindelse med at bogen afventes afsendt fra trykkeriet til vores lager - hvilket du vil blive informeret omkring såfremt det måtte være tilfældet med din bestilling. 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Spinnaker Nordic vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Spinnaker Nordic
Bryggernes Plads 17, 4.
1799 København K. 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, vil tilbagebetalingen ske til det kreditkort som har betalt på mediefidus.dk. Andre tilbagebetalingsløsninger accepteres ikke på baggrund af elementer i Hvidvaskningsloven. 

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på mediefidus.dk.
Perioden regnes fra den dag ordren afsendes.

Returneringsomkostninger afholdes af køberen.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på booking@mediefidus.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: booking@mediefidus.dk