Foredrag

Både som foredragsholder og konferencier giver Mads Christensen den som unik entertainer med stilsikre anekdoter og underholdende inputs.

Ønsker du at kontakte Mads' omkring booking af et event? 
Skriv eller ring: 

booking@mediefidus.dk

+45 42 90 97 09 


Mads har bred erfaring og naturligt flair ift. at stå på en scene og har blandt andet stået på scenen i forbindelse med :

  • Events for private og offentlige organisationer
  • Skræddersyede foredrag
  • Rollen som konferencier

Når du vælger at have Mads med på scenen har du en sikker løsning på et underholdende indslag. Mads tager i tilfælde af at du ønsker et skræddersyet indslag på forhånd imod input så foredraget kan skræddersys målgruppen, for på den måde at sikre et relevant indslag om end det så er faglig eller på social baggrund.

Mads har tidligere afholdt indslag under titlen 'Kursus i kundeforståelse' og 'Boost dit  indre ego', og Mads målretter gerne fordraget så det passer til den enkelte virksomhed, organisation eller begivenhed.

Mads Christensen Foredrag

 

Mads har mange gode referencer, læs et nedenfor:

Mads var super og forhandlerne grinede big time og hyggede sig – og de fik vist også lidt at tænke over” – Opel Danmark A/S

 

Om Mads:

 

Mads Christensen er livsstilsekspert, forfatter og foredragsholder.

”Med mangeårig tjeneste som officer i Den Kongelige Livgarde, 7 år med magasinet Euroman, en 22 årig karriere som mit eget produkt og 9 bogudgivelser, kan jeg se tilbage på et langt liv med mænd, mandeidentitet og mandeproblematikker som omdrejningsakse for mit virke.”

Kendt fra TV, Radio, utallige avisklummer og flittige bidrag til samfundsdebatten er Mads manden der med velvalgte ord kan vende en sag på hovedet, se den anden side af en mønt eller åbne betragterens øjne for en anden side af sagen end den gængse. Om det er klimadebatten, ungdomsangst og cykelhjelme, forbrugernes selvbedrag og dobbeltmoral eller det nye maskuline proletariat, så kan du være sikker på, at Mads kan udfordre dine perspektiver.

 

 

Eksempler på foredrag:

 

Kursus i Kundeforståelse.

En munter og aldeles gyselig rejse gennem den demografiske segmenteringsteoris mange faldgruber.

Hvem er vores kunder, hvor og hvordan kan vi møde vores kunder. De spørgsmål stiller alle brancher. Svarene får vi fra en skov af lvsstilsanalysebureauer … og jeg læser dem alle sammen. Problemet er bare, at vi, borgerne, menneskene, kunderne…., lyver når vi bliver spurgt.

Vi siger børnene er vores første prioritet, men det er løgn, Vi siger vi er fitness-generationen, men det er løgn, Vi siger vi handler økologisk og går op i dyrevelfærd, men det er løgn, Vi taler om grøn omstilling, men forbruger skamløst videre.

Hvorfor lyver vi? Hør Mads forklaring.

Verden, den politiske arena og analyserne er i konstant forandring, så det

er Mads´s foredrag selvfølgelig også.

 

 

Danmark ifølge Mads Christensen.

Hvad sker der omkring os, og hvor er vi mon på vej hen?

Mads Bruger al sin vågne tid på at betragte og det moderne menneskers finurlige rejse gennem livet. Hans betragtninger af den selviscenesættende generation er på en gang hylende morsomme, tankevækkende og uhyggelige. Kan du lide Mads´ provokerende stil som du kender den fra Mads & Monopolet, TV og hans mange bøger, vil du ikke blive skuffet over hans store livsstilsforedrag.

 

 

Kvinde og mand, uha da da!

Samlivet, samspillet og sammenstødet mellem den moderne flæbende mand og den samtidige sure kælling er kilde til en lang og grinagtig monolog om tingenes tilstand og kønnenes skyttegravskrig i hjemmets arne, på arbejdspladsen eller i omklædningsrummet.

Med afsæt i sine bøger og talrige medie-berøringer om emnet kommer Mads og fortæller om livets dans mellem hende og ham. Stofområdet er en utømmelig brønd og her er nok materiale til mange grin og en hel del gys.

 

 

Bil-idiotens bekendelser.

Er du også bil-idiot? Mads er!

Som automobil-elsker, hobbymekaniker, alpe-turs-guide, track-day-entusiast og generel bil-tosse kommer Mads med et skræddersyet foredrag som sigter direkte på autobranchen og dens forgreninger.

Få stimuleret din egen bil-glæde, fyld dit ”våbenkammer” med gode argumenter for privatbilismens beståen og få bil-idiotens forklaring på, hvorfor vi bilejere går en skøn og smuk fremtid i møde.

 

 

Brug Mads Christensen som Konferencier.

Den professionelle Toastmaster, Sprechstallmeister, Moderator eller Konferenciers adelsmærke er multi-tasking og improvisationsevne. Få funktioner i denne verden kræver flere samtidige bolde i luften end den effektive afvikling af en konference, en fest eller et show. Den præcise koordination mellem musik, artister, mad, drikke, taler, lys, lyd og en stram tidsplan kan give de fleste sved på panden og rystende hænder. Mads er som en fisk i det farvand.