Sådan binder du en butterfly

 
Vi ved jo godt at mænd der ikke kan binde deres egen butterfly, de grundlæggende er nogle skvat - nogle impotente stakler. Men det er ikke så svært som det ser ud til, og jeg har lavet et lille trick som jeg vil vise dig. Så følg med nede på mit knæ, så skal jeg vise dig hvordan. Gud har gjort det så snedigt at låret lige over dit knæ, har stort set samme omkreds som din hals. Og det er meget nemmere for dine arme, dine hænder, for din egen overskueligheds skyld at kunne binde sløjfen rundt omd it eget ben. Jeg har lavet sådan en pædagogisk sløjfe som jeg har sat sammen af to, for så kan vi se hvad der er den ene ende og den anden ende - vi kalder det den blå ende og den røde ende. Start med at lægge sløjfen rundt om nakken på dig selv, eller her rundt om dit ben og lav det som er verdens mest simple knude - det kalder man en 'kællinge knude'. De to ender skal være lige lange, og den skal være sådan nogenlunde stram omkring din hals. Det er det første trin. I det næste grin bruger jeg den blå og lægger den røde hen over. Der er ligesom et hul her under, og det skal jeg bruge i det tredje trin. I det tredje trin tager jeg den her, den midterste del af den røde og propper den ind under sig selv og den blå. -nu kan du næsten se sløjfen tage form. Det sidste trin er at tage de blå ind under den røde - du kan se at jeg danner sådanne et hul her hvor jeg kan få min finger igennem. Og der putter jeg den blå ind under den røde bindel her i mindten. Og så er det sådan set bare at justere og stramme, og når man skal binde sløjfen op trækker man i de to ender, når man skal stramme den trækker man i de to hvor det ligger dobbelt. Den perfekte selvbinderbutterfly er aldrig perfekt, for så er der ikke nogen der tror på at det er en selvbinder butterfly. Du kan bruge din selvbinder butterfly til alt muligt, det behøver ikke være smoking. En mand der har ´ butterfly har selvironi og humor, og det aller aller vigtigste - hvis det er en sen aften og du har held med damerne og det er en kvinde der vil binde din sløjfe op så trækker hun i den - og tænk hvis det var en fup-sløjfe, så taber du det hele på jorden. Lær at binde din egen sløjfe - 10 minutter, måske et kvarter så kan du gøre det - jeg garanterer det. God fornøjelse.

Kommentér

Alle kommentar bliver gennemtjekket af en moderator